Gezondheidscentra met neurofeedback

  Gezondheidscentra met fysiotherapie & neurofeedback

  In Nederland zijn diverse gezondheidscentra waarin allerlei disciplines samenwerken. De zorg wordt zo beter bereikbaar voor patienten en is meer laagdrempelig. De hulpverleners hebben kortere lijnen en kunnen eenvoudiger met elkaar overleggen.

  Weert
  Topfysiotherapie Van der Zanden heeft twee vestigingen in Weert (NB). Naast de reguliere fysiotherapie biedt Van der Zanden een breed scala van zorgdisciplines die onder een dak samenwerken. - Oncologiefysiotherapie (bewegingsproblemen na ernstige ziekte)
  - Oedeemfysiotherapie(behandeling van vochtopeenhoping)
  - Manuele therapie (mobilisaties van lichaamsdelen)
  - Neurofeedback
  - Klinische Psycho-Neuro-Immunologie
  - Revalidatietraining
  - Gewichtsconsulente
  - Echografie (niet in basispakket)

  Diepenveen
  Paramedisch centrum de Spil is gevestigd in Diepenveen nabij Deventer. De Spil heeft een uitgebreide keus aan zorgdisciplines en programma's van begeleiding, trainingen en cursussen. Klanten kunnen terecht voor fysiotherapie, logopedie (spreken, communiceren), psychologie, podotherapie (voetklachten) en voedingsadvies. Andere diensten die geboden worden zijn neurofeedback, acupunctuur, Psychosomatische fysiotherapie, manuele therapie en kinder- en pubercoaching.  Den Bosch
  Gezondheidscentrum Lage Leun is gevestigd in Den Bosch. In het centrum is een samenbundeling van disciplines in de gezondheidszorg. De eerstelijnsgezondheidszorg omvat een huisartsenpraktijk, apotheek en een fysiotherapie praktijk. Overige diensten zijn een psycholoog, psychiatriepraktijk, psychosociaal therapeut/counselor, podotherapie, osteopathie (bewegingsapparaat), haptotherapie (aanraken), Mensendieck, Orthomoleculaire therapie (voedingstoffen), coaching, acupunctuur, Chinese geneeskunde en neurofeedback.

  Boxmeer
  Zorg Boxmeer is een gezondheidscentrum in Boxmeer (NB) met verschillende medische praktijken en aanvullende diensten. In het centrum is een diŽtistenpraktijk en een mondhygiŽnistenpraktijk die samenwerkt met tandartsen in de regio. Een Mensendieckpraktijk helpt bij klachten in het bewegingsapparaat. De orthopedische Schoentechniek maakt producten op maat. De massagepraktijk zorgt voor een voetreflex ontspanningsmassage. Verder zijn er vestigingen van Buurtzorg en woningcorporatie Mooiland.

  Neurofeedback, ADHD en psychologie

  - Vergoeding door zorgverzekeraar
  - Verenigingen en organisaties
  - Psycholoog
  - ADHD
  - Homepage
neuro-feed-back.nl 2015